Trei medalii pentru România la Jocurile Invictus de la Haga

Echipa României a obţinut luni trei medalii la Jocurile Invictus de la Haga, a anunţat MApN.

671 afișări
Imaginea articolului Trei medalii pentru România la Jocurile Invictus de la Haga

Trei medalii pentru România la Jocurile Invictus de la Haga

„Este clar ziua medaliilor pentru Invictus Games. Echipa Romaniei la Jocurile Invictus de la Haga 2022. A treia medalie azi, argint pentru echipa de arc compound. Neagu Marcel, Bolovan Florin şi Toma Mihai au luptat cu echipa SUA, multe săgeţi de 10, concentrare şi aceeaşi galerie înfocată”, a anunţat MApN.

Prima medalie de la Jocurile Invictus de la Haga 2022 pentru România a fost de aur la proba de arc olimpic. Echipa de arc olimpic formată din Cojocaru Emil, Căpăţînă Iulian şi Romila Eduard s-a luptat pentru trofeu cu echipa Ucrainei.

A doua medalie la Jocurile Invictus de la Haga 2022 a fost obţinută de Vali Ciolan. El a obţinut medalia de argint la proba de aruncare a bilei.

Jocurile Invictus se desfăşoară în perioada 16 - 22 aprilie la Haga. Echipa României este formată din 20 de militari răniţi, clasaţi cu gradele II şi III de invaliditate, care participă la şapte discipline sportive individuale şi de echipă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici