Turneul campioanelor la tenis se mută în 2021 la Guadalajara, în Mexic

Prestigioasa finală de sfârşit de an, care reuneşte cele mai bune 8 jucătoare de tenis de simplu şi de dublu din clasamentul anual, va avea loc anul acesta la Guadalajara, în Mexic, urmând să revină la Shenzhen, în China, din 2022 până în 2030, a anunţat luni WTA.

641 afișări
Imaginea articolului Turneul campioanelor la tenis se mută în 2021 la Guadalajara, în Mexic

Turneul campioanelor la tenis se mută în 2021 la Guadalajara, în Mexic

Forul internaţional care conduce tenisul profesionist feminin a anunţat luni că Guadalajara va găzdui finala WTA a Turneului Campioanelor, de la finalul sezonului 2021, care începe în 8 noiembrie.

"Aş dori să îmi exprim aprecierea faţă de organizatorii turneului de la Guadalajara şi faţă de Octagon pentru angajamentul lor de a găzdui evenimentul în acest sezon şi pentru că au ajutat WTA să scrie un alt capitol interesant în istoria WTA Finals", a declarat Steve Simon, preşedinte şi CEO-ul WTA. "Suntem încântaţi să aducem turneul nostru de referinţă în oraşul interesant şi vibrant Guadalajara, în acest an unic”.

"Aş dori, de asemenea, să îmi exprim recunoştinţa faţă de Gemdale Corporation din Shenzhen pentru cooperarea şi răbdarea lor şi aşteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem în 2022 pentru a ne bucura de WTA Finals în următorul deceniu."

Guadalajara, al doilea oraş ca mărime din Mexic, este considerat centrul cultural al ţării şi a găzduit diverse evenimente sportive, cinematografice şi de divertisment internaţionale. Oraşul nu este străin de tenisul feminin, acesta organizând, de asemenea, un eveniment WTA 250 de succes în luna martie, la începutul acestui an.

"Suntem încântaţi să anunţăm că WTA Finals va veni la Guadalajara în acest sezon şi este o imensă onoare pentru noi să primim în Mexic primele 8 jucătoare de simplu şi de dublu pentru acest eveniment extrem de respectat", a declarat directorul turneului, Gustavo Santoscoy. "Aşteptăm cu nerăbdare să găzduim WTA Finals în 2021 şi să organizăm un turneu de clasă mondială în noiembrie pentru milioanele de fani ai tenisului din întreaga lume."

Referindu-se la găzduirea WTA Finals, Eddy Liu, co-director de turneu al Shiseido WTA Finals Shenzhen şi CEO al Gemdale Sports, a declarat: "Shenzhen rămâne onorat şi angajat faţă de Shiseido WTA Finals Shenzhen şi aşteptăm cu nerăbdare să primim evenimentul din nou în China în 2022."

Mai multe detalii despre WTA Finals 2021 vor fi anunţate în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la Guadalajara în zilele următoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici