Turneul de dublu de la Miami, ratat încă din primul tur de Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer

Cuplul format din Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău a părăsit turneul de dublu de la Miami în primul tur, după eşecul în faţa favoriţilor cinci, Oliver Marach şi Mate Pavic, scor 7-6(5), 3-6, 10-12.

63 afișări
Imaginea articolului Turneul de dublu de la Miami, ratat încă din primul tur de Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer

Turneul de dublu de la Miami, ratat încă din primul tur de Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer

Cuplul austriaco-croat a început bine primul set, însă Tecău şi Rojer au revenit şi au trimis disputa în tie-break, acolo unde au luat un avantaj confortabil, 5-1, şi s-au impus cu 7-5.

În actul secund, Marach şi Pavic au făcut break la 2-3 şi au continuat fără greşeală până la finalul setului, trimiţând jocul în decisiv, acolo unde s-au impus cu 12-10, după o oră şi 41 de minute de joc.

În precedentul turneu, la Indian Wells, Rojer şi Tecău au ajuns până în sferturile de finală, unde au fost învinşi de Novak Djokovic şi Fabio Fognini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici