UEFA a anulat Campionatele Europene U17 din 2021

  • Comitetul Executiv al UEFA a decis să anuleze toate turneele finale U17, feminin şi masculin, de anul viitor, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.
458 afișări
Imaginea articolului UEFA a anulat Campionatele Europene U17 din 2021

Decizia a fost luată de UEFA în urma consultării cu toate asociaţiile europene de fotbal.

„Ţinând cont de restricţiile de călătorie încă aflate în vigoare pe continent, în special pentru minori, şi de modul în care pandemia a afectat competiţiile de juniori din ţările europene, s-a considerat că desfăşurarea competiţiilor conform planului nu va fi posibilă”, a anunţat FRF.

Se vor disputa însă, conform planificării, calificările şi turneele finale ale Campionatelor Europene U19, feminin şi masculin.

Campionatul European U19 masculin, cu 8 participante, va fi găzduit de România. Turneul este prevăzut să debuteze pe 30 iunie 2021, în timp ce finala va avea loc pe 13 iulie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici