UEFA: meciurile din Liga Campionilor se joacă la Lisabona. S-a decis şi în privinţa meciurilor EURO

  • Un mini-turneu va decide noua campioană a Europei
  • UEFA va adopta formatul şi pentru Europa League
  • Campionatul European se va desfăşura anul viitor, în cele 12 oraşe anunţate iniţial
546 afișări
Imaginea articolului UEFA: meciurile din Liga Campionilor se joacă la Lisabona. S-a decis şi în privinţa meciurilor EURO

UEFA a decis: meciurile din Liga Campionilor se joacă la Lisabona

UEFA a anunţat oficial felul în care se vor desfăşura partidele rămase din competiţiile europene din acest sezon. Champions League se va muta la Lisabona din faza sferturilor de finală, iar cele opt cluburi care vor rămâne în competiţie se vor lupta pentru trofeu în cadrul unui mini-turneu.  Stadioanele Da Luz (Benfica) şi Alvalade (Sporting CP) vor găzdui meciurile din Liga Campionilor. Partidele nu se vor mai juca tur-retur. Sferturile de finală sunt programate în perioada 12-15 august, seminfinalele pe 18 şi 19, iar finala pe 23 august. 
 
În Europa League se va merge pe acelaşi model. Returul din 16-imi şi optimile se vor juca pe terenul propriu al echipelor, apoi se va desfăşura un mini-turneu, care va avea loc în Germania, în oraşele: Duisburg, Gelsenkirchen, Düsseldorf şi Koln. Finala este programată pentru 21 august. 
 
UEFA a confirmat şi că meciurile de la Euro, care se vor juca anul viitor, se vor disputa în cele 12 oraşe anunţate iniţial, printre care şi Bucureştiul. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici