Un fost mare fotbalist a dezvăluit că s-a înscris la Universitatea Harvard pentru a ajuta Africa

Fostul mare fotbalist african Samuel Eto'o, în vârstă de 38 de ani, a anunţat că se va înscrie la Universitatea Harvard, unde va studia "Administrarea Afacerilor". Camerunezul va încerca să îşi folosească noile cunoşinţe în ajutorarea continentului din care face parte.

185 afișări
Imaginea articolului Un fost mare fotbalist a dezvăluit că s-a înscris la Universitatea Harvard pentru a ajuta Africa

Un fost mare fotbalist a dezvăluit că s-a înscris la Universitatea Harvard pentru a ajuta Africa

Eto'o, retras din fotbal în luna septembrie a acestui an, spune că simte nevoia să ofere înapoi ceea ce i-a oferit Africa, urmând să se implice în activităţi de dezvoltare a continentului.

"Vreau să ajut şi să aduc o contribuţie la transformarea continentului nostru. Când eşti fotbalist, îi plăteşti pe alţii să aibă grijă de cariera ta, în general. Dar când vine vorba să gestionezi oamenii şi să îi dezvolţi, practic ai nevoie să înveţi noi lucruri", a declarat Eto'o, pentru Jeune Afrique, citat de BBC.

Fostul fotbalist de la FC Barcelona, Inter Milano sau Chelsea a anunţat cum va decurge anul 2020 pentru el: "În ianuarie voi începe să studiez <Administrarea Afacerilor> la Universitatea Harvard, după ce m-au acceptat cu drag la un curs de specializare. Voi sta în Boston pentru aproape un an. Nu va fi uşor, dar e o provocare frumoasă şi este cunoscut că îmi plac astfel de lucruri".

Samuel Eto'o a fost desemant de patru ori cel mai bun fotbalist african, în 2003, 2004, 2005 şi 2010. În cariera sa, acesta a câştigat numeroase trofee, precum patru Ligi ale Campionilor (una cu Real Madrid, două cu FC Barcelona şi una cu Inter Milano), trei titluri în Spania, toate cu FC Barcelona, dar şi două Cupe ale Africii, cu naţionala Camerunului, unde a reuşit 56 de goluri în 118 apariţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici