Un fotbalist de la Bordeaux, supus unei intervenţii chirurgicale după un grav traumatism cranian

Atacantul echipei Bordeaux, Alberth Elis, a fost operat după ce a suferit o accidentare gravă la cap în timpul meciului din Ligue 2 cu Guingamp, a anunţat, duminică, clubul său.

98 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist de la Bordeaux, supus unei intervenţii chirurgicale după un grav traumatism cranian

Un fotbalist de la Bordeaux, supus unei intervenţii chirurgicale după un grav traumatism cranian

Internaţionalul hondurian în vârstă de 28 de ani s-a ciocnit cu fundaşul lui Guingamp, Donatien Gomis, după doar 40 de secunde de joc, sâmbătă, pe Nouveau Stade de Bordeaux, după care a fost scos pe targă.

Bordeaux, locul 13, care a obţinut o victorie cu 1-0 în faţa lui Guingamp, a declarat că Elis a fost transportat de urgenţă la spital după incident şi a fost operat în timpul nopţii.

Aceştia au adăugat că Elis a trebuit să fie plasat într-o comă artificială de protecţie.

"Îi vom monitoriza starea la spital în următoarele zile. În acest stadiu, nu este încă posibil să ne pronunţăm asupra prognosticului vital şi funcţional al lui Alberth", a precizat Bordeaux într-un comunicat, citat de Reuters.

"Prin urmare, clubul se aşteaptă să nu poată comunica noi informaţii decisive timp de câteva zile şi nu va face alte comentarii cu privire la starea de sănătate a lui Alberth".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elis,
bordeaux,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici