Un inspector de la Biroul Vamal Moraviţa nu poate justifica peste 300.000 de euro

Un inspector de la Biroul Vamal Moraviţa nu poate justifica peste 300.000 de euro, ANI cerând comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Timişoara să verifice veniturile acestuia din perioada 2010-2011.

162 afișări
Imaginea articolului Un inspector de la Biroul Vamal Moraviţa nu poate justifica peste 300.000 de euro

Un inspector de la Biroul Vamal Moraviţa nu poate justifica peste 300.000 de euro

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de 1.305.603 lei (aproximativ 304.000 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de Dan Aurelian Coman, în perioada în care a fost inspector vamal la Biroul Vamal Moraviţa, judeţul Timiş.

"În perioada 2010 - 2011, Dan Aurelian Coman a realizat venituri salariale în cuantum de 122.227 de lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeaşi perioadă au fost în cuantum de 1.427.830 lei, rezultând o diferenţă nejustificată de 1.305.603 lei (aproximativ 304.290 euro)", arată luni ANI, într-un comunicat de presă.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timişoara, pentru a face verificări cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Dan Aurelian Coman în perioada exercitării funcţiei publice.

Dan Aurelian Coman a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate şi drepturile de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare. Acesta nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, a precizat ANI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici