Un lider al galeriei dinamoviste a fost reţinut pentru posesie de droguri. Surse: Suporterul reţinut este Mihnea Ionescu

Un lider al galeriei dinamoviste a fost reţinut, joi, pentru posesie de droguri, înaintea meciului cu Steaua, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

177 afișări
Imaginea articolului Un lider al galeriei dinamoviste a fost reţinut pentru posesie de droguri. Surse: Suporterul reţinut este Mihnea Ionescu

Un lider al galeriei dinamoviste a fost reţinut pentru posesie de droguri (Imagine: Mediafax Foto)

UPDATE Suporterul dinamovist reţinut pentru posesie de droguri este Mihnea Ionescu - surse -

Suporterul dinamovist reţinut, joi seară, pentru posesie de droguri înaintea meciului retur cu Steaua Bucureşti, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, este Mihnea Ionescu, supranumit "Profesorul", au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Conform surselor judiciare, Mihnea Ionescu urmează să fie dus în această seară la Poliţia Capitalei pentru continuarea cercetărilor.

Mihnea Ionescu este profesor de geografie.

"Un lider important al galeriei Dinamo a fost surprins înaintea meciului la intrarea din Pierre de Coubertin când vindea fulare cu mesaje obscene la adresa formaţiei Steaua. La controlul corporal, jandarmii au găsit asupra sa aproximativ două grame de substanţe halucinogene. Liderul galeriei dinamoviste a fost predat la Biroul de Combatere a Crimei Organizate pentru continuarea cercetărilor", a spus Enache.

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, joi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, şi s-a calificat în finala competiţiei cu scorul general de 6-3.

În tur, la 27 martie, Steaua s-a impus cu scorul de 5-2.

Pe Arena Naţională, golurile au fost marcate de Matei '86 pentru Dinamo şi Tănase '22 pentru Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici