Un sportiv amator a câştigat un turneu important de golf, dar a ratat premiul de 1,5 milioane dolari

  • Un sportiv amator a câştigat un turneu important de golf din circuitul profesionist.
  • Astfel de eveniment nu s-a mai produs de peste trei decenii.
  • Deoarece nu este profesionist, el a primit doar trofeul, dar nu şi premiul în valoare de 1,5 milioane de dolari, potrivit BBC.
165 afișări
Imaginea articolului Un sportiv amator a câştigat un turneu important de golf, dar a ratat premiul de 1,5 milioane dolari

Un sportiv amator a câştigat un turneu important de golf, dar a ratat premiul de 1,5 milioane dolari

Americanul Nick Dunlap a devenit primul amator care a câştigat un eveniment PGA Tour. O performanţă asemănătoare a mai avut Phil Mickelson în 1991.

Americanul în vârstă de 20 de ani a câştigat titlul The American Express în partida cu Christiaan Bezuidenhout din Africa de Sud.

Dunlap este doar al şaptelea amator din istorie care a câştigat un eveniment PGA Tour. Pentru că este un sportiv amator, Dunlap nu a primit niciun premiu în bani, cecul câştigător de 1,5 milioane de dolari fiind acordat lui Bezuidenhout.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
golf,
turneu,
dunlop

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici