Un sportiv italian a fost depistat pozitiv, la un test antidoping, cu 11 substanţe interzise

Rugbystului italian Davide Vasta, component al formaţiei Catania din liga a treia divizie a ţării sale, i-au fost găsite în probele prelevate pentru un test antidoping nu mai puţin de 11 substanţe interzise sportivilor de performanţă, anunţă cotidianul italian Gazetta dello Sport.

Un sportiv italian a fost depistat pozitiv, la un test antidoping, cu 11 substanţe interzise

Printre substanţele găsite în probele pe care sportivul le-a prelevat pentru testele antidoping se numără testosteron, nandrolon, mesterolon şi chiar o substanţă care ajută la dezvoltarea glandelor mamare. Sportivul de 24 de ani a fost suspendat preventiv şi urmează să-şi susţină punctul de vedere în faţa comisiilor de specialitate din Italia.

De asemenea, un alt coleg de-al lui Vasta, Davide Scuderi, a fost şi el testat pozitiv, tot la un control inopinat făcut când rugbyştii nu erau în timpul competiţiei. Proba luată de la Scuderi a scos la iveală doar două substanţe dopante.

Într-un comunicat dat publicităţii după ce s-a aflat de cei doi sportivi, clubul din Catania s-a declarat străină de astfel de practici şi condamnă cu fermitate comportamentul jucătorilor săi.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
DAVIDE VASTA ,
RUGBY ,
DOPAJ
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Martorul-cheie rupe tăcerea