Un studiu efectuat la Bucureşti îşi propune sǎ stabilească dacǎ alergarea îmbunǎtǎţeste memoria

Societatea Naţionalǎ de Neuroştiinţe organizează, sâmbătă, în Parcul Herăstrău, un studiu ştiinţific real în cadrul Brain Awareness Week, care îşi propune sǎ stabilească dacǎ alergarea îmbunǎtǎţeste memoria.

114 afișări
Imaginea articolului Un studiu efectuat la Bucureşti îşi propune sǎ stabilească dacǎ alergarea îmbunǎtǎţeste memoria

Un studiu efectuat la Bucureşti îşi propune sǎ stabilească dacǎ alergarea îmbunǎtǎţeste memoria (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Pentru al zecelea an consecutiv, Societatea Naţionalǎ de Neuroştiinţe împreunǎ cu Grupul Studenţilor Medicinişti cu Activitate Ştiinţifică (SOMS) organizeazǎ la Bucureşti Brain Awareness Week (BAW). Aceasta este o campanie globală de promovare a neuroştiinţelor, iniţiatǎ de fundaţia DANA, care dincolo de evenimentele ştiinţifice include şi un cros pe distanţa de 5 km.

Astfel, sâmbătă, în Parcul Herăstrău, va avea loc un studiu ştiinţific real, care îşi propune sǎ afle dacǎ alergarea îmbunǎtǎţeste memoria. Pe lângă crosul de 5 kilometri, organizatorii au programat şi o cursă de 1 km, pentru copii. După alergare, se culeg date de la participanţi şi se prezintă concluziile, la acest eveniment fiind invitată şi fosta campioană olimpică Gabriela Szabo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici