Ungaria-Portugalia 3-3, în cel mai spectaculos meci de la EURO 2016. Ungaria încheie pe locul 1 în grupă, Portugalia pe 3

Echipele naţionale de fotbal ale Ungariei şi Portugaliei au remizat, miercuri, scor 3-3, în grupa F de la Euro 2016. În urma acestui rezultat, Ungaria se clasează pe primul loc, cu 5 puncte, iar Portugalia pe poziţia a treia, cu 3 puncte.

10854 afișări
Imaginea articolului Ungaria-Portugalia 3-3, în cel mai spectaculos meci de la EURO 2016. Ungaria încheie pe locul 1 în grupă, Portugalia pe 3

Ungaria-Portugalia 3-3, în cel mai spectaculos meci de la EURO 2016. Ungaria încheie pe locul 1 în grupă, Portugalia pe 3

Au marcat: Gera 19', Dzsudzsak 47', 55' / Nani 42', Ronaldo 50', 62'.

1-0: Zoltan Gera preia balonul respins şi de la marginea careului, trimite un şut, pe jos, care se duce în colţul drept de jos al porţii.

1-1: Cristiano Ronaldo oferă în interiorul careului o pasă bună lui Nani, care finalizează cu un şut precis în colţul stâng, jos.

2-1: Lovitura liberă e executată de Balazs Dzsudzsak, un jucator advers deviază lăsându-l pe Rui Patricio fără reacţie, iar mingea intra in poartă.

2-2: Joao Mario trimite o centrare în careu, iar Cristiano Ronaldo înscrie cu călcâiul un gol magnific.

3-2: Balazs Dzsudzsak face un slalom printre apăratori şi şutează de la marginea careului, şutul este deviat şi intră in plasă.

3-3: Ricardo Quaresma trimite o centrare lobată în interiorul careului, unde Cristiano Ronaldo sare pentru a trimite mingea cu capul în partea dreaptă a porţii.

UNGARIA: G. Kiraly - A. Lang, Juhasz, Guzmics, Korhut - Gera (Bese 46'), Pinter - Dzsudzsak, Elek, Lovrencsics (Stieber 83') - Szalai (Nemeth 71'). Selecţioner: Bernd Storck.

PORTUGALIA: Rui Patricio - Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Eliseu - J. Mario, W. Carvalho, J. Moutinho (R. Sanches 46') - A. Gomes (Quaresma 61'), C. Ronaldo, Nani (Danilo 81'). Selecţioner: Fernando Santos.

Cartonaşe galbene: Guzmics 13', Juhasz 28', Gera 34', Dzsudzsak 56' / -.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Martin Atkinson, Michael Mullarkey, Stephen Child; adiţionali: Michael Oliver, Craig Pawson (toţi din Anglia); rezervă: Aleksei Kulbakov (Belarus).

Observatori: Bo Karlsson (Suedia), Martin Sturkenboom (Olanda).

Stadion: "Parc Olympique Lyonnais", Lyon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici