Unirea Alba Iulia - CFR Cluj, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Unirea Alba Iulia a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.

7 afișări
Imaginea articolului Unirea Alba Iulia - CFR Cluj, scor 1-1, în Liga I

Antrenorul formaţiei CFR Cluj Antonio Conceicao (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Dâlbea, în minutul 89, pentru gazde, respectiv Lacina Traore, în minutul 56, pentru oaspeţi.

1-0: Balonul a ajuns în mijlocul careului gazdelor în urma unei lovituri de colţ de pe partea dreaptă şi, după o învălmăşeală, mingea a ricoşat la Traore, care, cu cu spatele la poartă, a reluat cu călcâiul, printre picioarele portarului Rotaru, fază la care jucătorii Unirii Alba Iulia au reclamat fault la Vujadinovici.

1-1: Dâlbea a înscris cu un şut de la aproximativ 35 de metri, în stânga lui Nuno Claro, balonul atingând pământul în faţa portarului formaţiei CFR Cluj.

Unirea Alba Iulia: 38. Rotaru - 6. S. Rădoi, 16. Bonacin, 13. Vujadinovici, 22. Vitinha - 20. Olah (10. Selagea '85), 5. Dâlbea, 26. Varga (9. Verdeş '74), 14. C. Cristea - 7. G. Grozav (15. Sg. Costea '63), 18. Veljovici. Antrenor: Adrian Falub.

CFR Cluj: 1. Claro - 2. Tony, 20. Cadu, 15. Alcantara, 4. Panin - 6. G. Mureşan - 19. Culio, 8. Peralta (7. Dubarbier '58), 77. Deac (23. Mara '85) - 9. L. Traore, 99. Nei (29. Didy '58). Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Varga '70 / Cadu '15, Peralta '17, Didy '63, 90+2.

Abitri: Cristian Balaj (central) - Adrian Vidan, Florin Păunescu (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Viorel Boiţ.

La partidã au asistat aproximativ 6000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 200 de fani ai echipei CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici