Urzică, propus pentru postul de antrenor al lotului masculin de gimnastică

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, i-a propus fostului sportiv Marius Urzică postul de antrenor al lotului masculin de gimnastică al României, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, secretarul general al forului de profil, Mircea Apolzan.

10 afișări
Imaginea articolului Urzică, propus pentru postul de antrenor al lotului masculin de gimnastică

Urzică, propus pentru postul de antrenor al lotului masculin de gimnastică (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Preşedintele FRG, Adrian Stoica, i-a făcut propunerea lui Marius Urzică, iar acum aşteptăm câteva zile să ia o decizie. Trebuie rezolvată situaţia de la lotul naţional masculin, unde este neapărat nevoie de antrenor într-un timp cât mai scurt. Nu ne grăbim, dar nici nu putem sta la nesfârşit. Dacă Marius ne va refuza, vom analiza toate opţiunile din ţară şi chiar din străinătate, în limita posibilităţilor noastre. Vom vedea cum decurg lucrurile", a spus Apolzan, după alegerile de la FR Gimnastică, în care Adrian Stoica a fost reales preşedinte pentru încă patru ani.

Apolzan a precizat ca lotul masculin se află în aceasta perioadă la refacere, la Sângeorz (Mureş).

Decizia de a aduce un nou antrenor la lotul naţional masculin survine după ce Nicuşor Pascu a decis să se întoarcă, în urmă cu câteva săptămâni, în Elveţia, alături de familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici