Valcke: Oraşul Curitiba ar putea fi exclus de la CM, dacă lucrările la stadion nu avansează

Secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, i-a avertizat, marţi, pe edilii din Curitiba că oraşul ar putea fi exclus de la organizarea de meciuri la Cupa Mondială din Brazilia, dacă lucrările la stadion nu avansează.

97 afișări
Imaginea articolului Valcke: Oraşul Curitiba ar putea fi exclus de la CM, dacă lucrările la stadion nu avansează

Valcke: Oraşul Curitiba ar putea fi exclus de la CM, dacă lucrările la stadion nu avansează (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu puterm organiza meciuri fără stadion, este o situaţie de urgenţă", a declarat Valcke, adăugând că speră ca situaţia să se rezolve rapid pentru ca oraşul Curitiba să nu rămână în afara CM.

Stadionul din Curitiba ar urma să găzduiască patru meciuri în faza grupelor la CM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici