Valdes confirmă decizia de a nu-şi prelungi contractul cu FC Barcelona

Portarul echipei FC Barcelona, Victor Valdes, şi-a reafirmat, vineri, decizia de a nu-şi prelungi contractul cu gruparea catalană, care expiră în iunie 2014.

109 afișări
Imaginea articolului Valdes confirmă decizia de a nu-şi prelungi contractul cu FC Barcelona

Valdes confirmă decizia de a nu-şi prelungi contractul cu FC Barcelona (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Consider că acest ciclu fotbalistic al meu la FC Barcelona se încheie în iunie 2014. Este flatant că mi s-a propus să continui, dar decizia mea este fermă. Consider că un an şi jumătate este suficient pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru toţi şi sunt dispus să colaborez cu Barca pentru ca acest club şi cu mine să avem doar de câştigat", a declarat portarul de 31 de ani.

Valdes, format la Barca şi portarul titular de 12 ani, nu a precizat dacă va aştepta finalul contractului sau va pleca din această vară.

"Nu am senzaţia că meciul de mâine cu Malaga va fi ultimul pentru mine la FC Barcelona", a explicat el.

Pentru a-şi justifica decizia de a nu-şi prelungi contractul, portarul a invocat "presiunea". "Este un post de mare responsabilitate, unde eşti supus unei mari presiuni, care se adaugă încărcăturii psihologice pe care mi-o impun şi eu. Cred că decizia este logică după atâţia ani petrecuţi aici", a declarat Valdes, care a precizat că vrea să "apere" culorile Barcei până la finalul sejurului la acest club.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici