Valentin Negru, de la Poli Iaşi, internat la urgenţă

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, miercuri, că mijlocaşului Valentin Negru i s-a făcut rău marţi noapte şi a fost internat de urgenţă la spitalul Sfântul Spiridon din localitate.

74 afișări
Imaginea articolului Valentin Negru, de la Poli Iaşi, internat la urgenţă

Valentin Negru, de la Poli Iaşi, internat la urgenţă (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am fost sunat azi noapte, pe la 3.30, şi am fost informat că Vali Negru a fost internat de urgenţă la spitalul Sfântul Spiridon, după ce i s-a făcut rău. Jucătorul a avut mare noroc că au fost părinţii lui cu el şi a avut cine să cheme salvarea. Nu am avut linişte până dimineaţă, când m-a sunat Vali şi mi-a spus că se simte mai bine", a afirmat Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a explicat că motivul pentru care jucătorul a ajuns a spital ar putea fi legat de "un deficit de magneziu". "Se pare că a acuzat o stare de oboseală din cauza programului de pregătire din ultima perioadă sau din cauza unui deficit de magneziu. Oricum, medicii continuă investigaţiile pentru a se vedea dacă situaţia lui este gravă sau nu. Eu sper să nu fie probleme grave şi jucătorul să revină cât mai rapid la echipă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici