Valentino Rossi: Sezonul 2014 ar putea fi ultimul pentru mine în MotoGP

Pilotul italian al echipei Yamaha, Valentino Rossi, de nouă ori campion mondial la motociclism viteză, a declarat, marţi, pentru Mediaset, că 2014 ar putea fi ultimul său an în MotoGP, informează Corriere dello Sport.

256 afișări
Imaginea articolului Valentino Rossi: Sezonul 2014 ar putea fi ultimul pentru mine în MotoGP

Valentino Rossi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt încă aici şi vreau să continui să concurez. În 2014 îmi doresc să fiu în primii trei piloţi în clasamentul general. Primele şase curse ale anului vor fi cruciale pentru mine şi voi decide dacă voi continua sau mă voi retrage din MotoGP la finalul sezonului. Mi-ar plăcea să mai concurez câţiva ani, dar asta doar dacă voi fi competitiv", a spus Rossi, citat de Corriere dello Sport.

Valentino Rossi, în vârstă de 34 de ani, a încheiat sezonul 2013 pe locul patru în clasamentul general la MotoGP.

Pilotul italian a cucerit un titlu mondial la clasa 125 cc, unul la clasa 250 cc, unul la clasa 500 cc şi şase la MotoGP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici