Valerii Moraru susţine că în zilele următoare va achita la zi salariile jucătorilor rapidişti

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a anunţat, joi, că în zilele următoare va achita la zi salariile jucătorilor legitimaţi în prezent la formaţia giuleşteană.

79 afișări
Imaginea articolului Valerii Moraru susţine că în zilele următoare va achita la zi salariile jucătorilor rapidişti

Valerii Moraru (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Urmează să semnăm nişte acorduri şi le vom plăti toate salariile la zi celor care sunt legitimaţi, care joacă azi pentru Rapid. Cred că ne putem salva de la regradare, suntem optimişti, altfel de ce am mai investi?", a spus Moraru.

Oficialul rapidist nu a menţionat dacă va achita şi restanţele către componenţii stafului tehnic sau către ceilalţi angajaţi ai clubului.

Jucătorii care au evoluat şi în sezonul precedent la Rapid au restanţe contractuale între 4 şi 9 luni, iar antrenorul principal Marian Rada a dezvăluit săptămâna trecută că are de primit 14 salarii.

Clubul Rapid, aflat în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012, traversează o acută criză financiară. Aceste probleme au continuat chiar dacă din această vară pachetul majoritar de acţiuni al clubului a fost preluat de omul de afaceri basarabean Valerii Moraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici