Valeriu Iftime: M-aş mulţumi şi cu un egal în meciul cu Petrolul

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat luni că nu ar trebui să mire pe nimeni dacă formaţia sa va lua punct sau puncte în partida cu Petrolul Ploieşti, subliniind că el s-ar mulţumit şi cu o remiză, transmite corespondentul MEDIAFAX.

95 afișări
Imaginea articolului Valeriu Iftime: M-aş mulţumi şi cu un egal în meciul cu Petrolul

Valeriu Iftime: M-aş mulţumi şi cu un egal în meciul cu Petrolul (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Să nu vă mire dacă batem la Petrolul! Eu sper să jucăm bine şi, sincer, m-aş mulţumi şi cu un egal. Dacă vom avea o evoluţie asemănătoare cu cea din jocul cu Pandurii şi un arbitraj corect, nu cum am avut în Ghencea, cu Steaua, putem obţine un rezultat pozitiv. Oricum, Petrolul nu este de talia Stelei şi nu trebuie să ne fie frică! Aş vrea să luăm trei puncte pentru a face lumea să vorbească iar frumos de FC Botoşani. Deocamdată, noi trebuie să ne facem un blazon, ca să avem ce apăra!", a spus Valeriu Iftime.

Patronul grupării botoşănene a precizat că nu se teme de Adrian Mutu: "Nu mă tem dacă va juca Mutu. Mă sperie doar ideea că s-ar putea accidenta iar! Sincer, mie Mutu nu-mi place ca fotbalist, chiar dacă a evoluat la echipe mari. Un jucător cu talentul lui merita mai mult. Este un jucător bun, dar nu de temut. Nici nu ştiu dacă mai dă el 100% pe teren".

Meciul Petrolul Ploieşti - FC Botoşani va avea loc, astăzi, de la ora 21.00, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici