Valeriu Răchită a demisionat de la Petrolul Ploieşti

Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că antrenorul Valeriu Răchită şi preşedintele Alexandru Crângu au decis să se retragă din funcţiile ocupate, după înfrângerea din meciul cu formaţia Concordia Chiajna, scor 4-3.

248 afișări
Imaginea articolului Valeriu Răchită a demisionat de la Petrolul Ploieşti

Valeriu Răchită (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Ca urmare a rezultatelor nefavorabile din ultima perioadă, precum şi a reacţiei spectatorilor de după înfrângerea din partida cu Concordia Chiajna, preşedintele Alexandru Crângu şi antrenorul principal Valeriu Răchită au decis să se retragă din funcţiile ocupate", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial.

"Considerăm că, pentru bunul mers al proiectului început aici, este momentul să facem un pas în spate. Vom acorda tot sprijinul nostru viitoarei conduceri pentru ca, din punct de vedere organizatoric, lucrurile să decurgă normal în continuare", au precizat oficialii petrolişti.

Zilele următoare va fi anunţată noua conducere tehnica a formaţiei ploieştene, susţine site-ul oficial al grupării ploieştene.

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), de echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, în care în minutul 85 ploieştenii conduceau cu 3-1.

Pentru Petrolul a marcat Younes Hamza '23, '35, '64, iar pentru Concordia au înscris Rocha '35, Dos Santos '85, '90 şi Dinu '90+3. La finalul meciului, suporterii au cerut demisia lui Răchită şi au încercat să intre la vestiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici