Van Gaal: Am avut noroc

Antrenorul Louis van Gaal a declarat, marţi seară, că echipa Bayern Munchen a avut foarte mult noroc în meciul cu CFR Cluj, câştigat, cu scorul de 3-2, în grupa E a Ligii Campionilor, după două autogoluri ale clujenilor.

13 afișări
Imaginea articolului Van Gaal: Am avut noroc

Van Gaal: Am avut noroc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am fost foarte norocoşi, Traore putea să marcheze pentru 2-2, am avut noroc. Noi suntem echipa care am jucat acasă, nu a fost uşor, am fost norocoşi, nu pot nega acest lucru, dar totuşi, cred că meritam să câştigăm. Sunt foarte fericit că avem 9 puncte, nu este uşor să câştigi în Liga Campionilor", a declarat Van Gaal la TVR.

Într-o declaraţie acordată Sky Germania, Van Gaal a declarat, conform AFP, că mereu este greu să joci în faţa unor echipe care nu fac altceva decât să se apere. "Nu ar fi trebuit să primim al doilea gol, a fost o greşeală a apărării. În schimb, sunt foarte mulţumit de comportamentul mijlocaşilor de teren, cu Kroos, Schweinsteiger şi Müller", a spus Van Gaal.

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-3 (1-2), meciul susţinut în compania echipei germane Bayern Munchen, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor, partidă în care jucătorii clujeni au marcat de două ori în propria poartă.

Reuşitele echipei germane au fost semnate de Cadu '32 (autogol), Panin '38 (autogol) şi Mario Gomez '77, în timp ce pentru CFR au punctat Cadu '38 şi Culio '86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici