OLANDA - ROMÂNIA - Van Gaal: Mă aştept la un meci greu cu România

Selecţionerul Olandei, Louis van Gaal, a declarat luni, într-o conderinţă de presă, că se aşteaptă la un meci greu cu România, precizând că echipa antrenată de Victor Piţurcă are un sistem de joc asemănător cu acela al adversarei precedente, Estonia, dar jucători cu calităţi individuale mai bune.

388 afișări
Imaginea articolului OLANDA - ROMÂNIA - Van Gaal: Mă aştept la un meci greu cu România

Van Gaal (Imagine: AFP - MEdiafaxFoto)

"România are un sistem de joc asemănător oarecum cu cel al Estoniei, dar are jucători cu calităţi individuale mai bune. Aşa că mă aştept să atace mai mult decât a făcut-o Estonia, să creeze spaţii mai multe pentru ofensiva noastră, să avem mai multă libertate de exprimare. Echipa României este un adversar dificil, mă aştept la un alt meci greu", a spus Van Gaal, informează presa olandeză.

Louis van Gaal a anunţat că va folosi, cu o singură excepţie - Van der Vaart în locul accidentatului Sneijder -, acelaşi prim 11 ca în partida de vineri cu Estonia.

Rafael van der Vaart a precizat că naţionala Olandei va trebui să evolueze mult mai bine decât a făcut-o împotriva Estoniei, altfel va avea probleme.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, marţi, de la ora 21.30, pe Amsterdam ArenA, reprezentativa similară a Olandei, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Olanda a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, naţionala Estoniei, într-un meci în care a evoluat în următoarea formulă: Vermeer - Janmaat, De Vrij, Martins I., Blind - Guzman (Clasie '86), Strootman, Sneijder (Van der Vaart '36) - Lens (Schaken '73), Van Persie, Robben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici