Vasile Avram şi-a anunţat cadidatura la funcţia de preşedinte al FRF

Fostul preşedinte al Comisiei centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat, joi, că va candida la funcţia de preşedinte al FRF, fiind a patra persoană care îşi anunţă prezenţa la scrutinul pentru postul de conducător al forului de la Casa Fotbalului.

87 afișări
Imaginea articolului Vasile Avram şi-a anunţat cadidatura la funcţia de preşedinte al FRF

Vasile Avram şi-a anunţat cadidatura la funcţia de preşedinte al FRF (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Este adevărat, am intenţia şi voi candida la funcţia de preşedinte al FRF. Alte informaţii despre acest lucru voi da când FRF va anunţa data alegerilor. Există această intenţie a mea şi voi candida. Această intenţie am transmis-o şi la FRF. Sunt pregătit din punct de vedere al experienţei profesionale, organizatorice şi manageriale. Sunt preşedintele AMFB de 15 ani. Primarii, de multe ori, candidează şi ajung preşedinţi. Fiind preşedinte al AMFB, cea mai mare organizaţie de fotbal din România, sunt pregătit pentru această funcţie. Mai mult nu comentez acum, ci după ce îmi voi depune candidatura oficială", a spus fostul arbitru.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu sunt cei care şi-au lansat candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, acesta din urmă fiind susţinut şi de actualul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal, Adrian Porumboiu, Gheorghe Chivorchian şi Anghel Iordănescu, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici