Vasile Cîtea: Îmi depun candidatura pentru preşedinţia FR Box dacă Doroftei demisionează

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea, a declarat, miercuri, că îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al federaţiei dacă Leonard Doroftei îşi va da demisia, transmite corespodnentul MEDIAFAX.

118 afișări
Imaginea articolului Vasile Cîtea: Îmi depun candidatura pentru preşedinţia FR Box dacă Doroftei demisionează

Vasile Cîtea (Imagine: www.frbox.ro)

"Dacă Doroftei îşi dă demisia, îmi depun candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Române de Box. Chiar dacă nu-şi va da demisia acum, pentru că nu e prima oară când anunţă acest lucru şi nu o face, când vor fi următoarele alegeri voi candida. Când l-am ales pe Doroftei nu mi-am dorit să fiu preşedinte pentru că o puteam face. Am considerat atunci, împreună cu Vaştag, cu Auraş, cu fraţii Simion, cu toată lumea boxului care a fost lângă noi că e bine să mergem cu Doroftei. Şi am făcut o singură echipă. Acum sunt decis să candidez", a spus Cîtea.

Fostul pugilist ieşean a mai precizat că are susţinerea majorităţii persoanelor din boxul românesc: "Eu am discutat cu mulţi şi, cu câteva excepţii, toată lumea din boxul românesc mă susţine. Noi avem o echipă la federaţie care a făcut lucruri bune în ultimii doi ani, au fost rezultate la toate loturile şi cred că munca trebuie continuată. Cu Doroftei sunt în relaţii de colegialitate şi mi-ar plăcea să cred că mă va susţine pentru funcţia de preşedinte al federaţiei".

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că în proporţie de 99 la sută s-a decis să demisioneze din funcţia pe care o ocupă, precizând că doreşte să se dedice unei cariere de antrenor. "Mi-am dat demisia. Adică 99 la sută, mai rămâne să completez foaia. Eu am venit în federaţie când era la un pas să fie dezafiliată şi mi-am propus să pun boxul pe linia de plutire. Şi mi-am atins obiectivul. Acum, cu Dumnezeu înainte, sunt oameni care ştiu box, care pot să-şi vadă de drumul lor mai departe. Şi eu am făcut, dar până aici mi-a fost limita, ăsta a fost obiectivul meu. Sunt rezultate la toate loturile, boxul a revenit la locul lui. Acum fiecare îşi vede de drumul lui", a spus Doroftei.

Leonard Doroftei a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, de la 23 noiebrie 2012.

Fostul campion mondial WBA a mai intenţionat să demisioneze de la conducerea federaţiei, în septembrie, după un conflict cu vicepreşedintele Vasile Cîtea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici