Vasile Miriuţă va fi ajutat de un preparator fizic german la CFR Cluj

Antrenorul Vasile Miriuţă a fost anunţat, luni, pe site-ul oficial al formaţiei CFR Cluj, ca noul tehnician al echipei ardelene, din staful său urmând să facă parte şi preparatorul fizic german Matthias Grahe, care i-a pregătit în ultimii 15 ani pe jucătorii formaţiei Energie Cottbus.

116 afișări
Imaginea articolului Vasile Miriuţă va fi ajutat de un preparator fizic german la CFR Cluj

Vasile Miriuţă (Imagine: Laurenţu Mich / Mediafax Foto)

Contractul lui Grahe cu Energie Cottbus, club la care se afla din 1998, a expirat la finalul anului 2013.

Alături de Grahe, Miriuţă va mai fi ajutat de Alin Minteuan, antrenor secund, şi Horea Cârlan, care se va ocupa de pregătirea portarilor.

Clubul CFR 1907 Cluj şi antrenorul Petre Grigoras au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabila a relatiilor contractuale, a anunţat, vineri, gruparea ardeleană.

Grigoraş a fost dat afară de la CFR Cluj încă de la finalul anului trecut, dar contractul său a fost reziliat recent. În locul lui Grigoraş a fost numit antrenor principal Vasile Miriuţă, care a pregătit în prima parte a campionatului formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ.

În vârstă de 45 de ani, Miriuţă antrenase înainte de Ceahlăul echipa a doua a grupării germane Energie Cottbus.

După 19 etape, CFR Cluj ocupă locul 7 în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte. Petre Grigoraş a preluat echipa CFR Cluj în etapa a V-a a Ligii I, când l-a înlocuit pe Mircea Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici