Vaslui: Dosare penale pentru şapte suporteri ai Rapidului pentru furt şi port ilegal de arme albe

Poliţiştii vasluieni au întocmit, marţi, dosare penale pe numele a şapte suporteri ai echipei de fotbal Rapid Bucureşti, pentru furt şi port ilegal de arme albe, după ce în maşinile acestora au fost găsite mai multe cuţite, bâte şi bastoane, iar unul din tineri a furat un scaun dintr-un bar.

172 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Dosare penale pentru şapte suporteri ai Rapidului pentru furt şi port ilegal de arme albe

Vaslui: Dosare penale pentru şapte suporteri ai Rapidului pentru furt şi port ilegal de arme albe (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, unul din dosarele penale a fost întocmit pe numele unui tânăr de 21 de ani, din Bucureşti, care, în drum spre meciul de fotbal de luni seară, de la Vaslui, dintre echipa din oraş şi Rapid, a furat un scaun dintr-un bar din localitatea Tutova.

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele altor şase suporteri, toţi din Capitală, pentru port ilegal de arme albe.

"Asupra celor şase persoane au fost descoperite, în timpul unui control desfăşurat în trafic, în punctul Crasna, şapte obiecte interzise, respectiv bâte, bastoane, cuţite şi un box. De asemenea, în unul din cele patru autoturisme verificate de poliţişti s-a găsit şi un scaun cu cadru metalic, care fusese furat, potrivit unei sesizări la numărul de urgenţă 112, dintr-un local public din localitatea Tutova", a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Mai multe bâte, cuţite şi bastoane au fost confiscate de poliţiştii vasluieni, luni seară, din patru maşini în care se aflau suporteri ale echipei de fotbal Rapid, în urma unor controale instituite pe DN 24, înainte de meciul FC Vaslui - Rapid.

Meciul de fotbal dintre FC Vaslui şi Rapid Bucureşti, din cadrul primei etape a Ligii I la fotbal, a avut loc luni seară, de la ora 21.30, pe Stadionul Municipal Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici