Vettel spune că a plâns după ce a câştigat titlul mondial

Pilotul Sebastian Vettel a declarat cotidianului Bild că a plâns, duminică, la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, după ce a câştigat pentru a treia oară consecutiv titlul mondial.

132 afișări
Imaginea articolului Vettel spune că a plâns după ce a câştigat titlul mondial

Vettel spune că a plâns după ce a câştigat titlul mondial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Da, am plâns sub cască. Din fericire, comunicaţia radio nu funcţiona, aşa că nu m-aţi putut auzi plângând ca în 2010", a spus Vettel, care a adăugat că scene din copilăria sa i-au trecut prin faţa ochilor, înainte de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podimului mondial.

"A fost o nebunie. Imagini de demult, de pe vremea când eram copil şi stăteam într-un kart", a precizat pilotul german.

"Sunt încă departe să mă compar cu Michael Schumacher", a mai spus Vettel.

Sebastian Vettel a devenit campion mondial pentru a treia oară consecutiv, după ce a ocupat locul 6 în ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, Marele Premiu al Braziliei, disputată duminică, cursa fiind câştigată de britanicul Jenson Button de la McLaren-Mercedes.

Vettel a devenit, astfel, cel mai tânăr triplu campion mondial, la 25 de ani, 4 luni şi 22 de zile, depăşind performanţa care îi aparţinea lui Ayrton Senna (31 de ani).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici