Vicepreşedintele lui Pacos Ferreira: Am văzut-o pe Pandurii în returul cu Braga, nu va fi simplu

Vicepreşedintele clubului Pacos Ferreira, Rui Seabra, a declarat, vineri, că a văzut la lucru formaţia Pandurii Târgu Jiu în play-off-ul cu Sporting Braga şi că nu va fi deloc uşor pentru echipa sa în confruntările cu gorjenii, din grupa E a Ligii Europa.

172 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele lui Pacos Ferreira: Am văzut-o pe Pandurii în returul cu Braga, nu va fi simplu

Rui Seabra (Imagine: Facebook)

"Prea multe lucruri nu ştiu despre Dnepr, Fiorentina nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar pe Pandurii am văzut-o în returul cu Sporting Braga din play-off şi ştiu că are calitate şi nu va fi simplu. Vom încerca însă să trecem de faza grupelor. Vor fi partide dificile în grupă. Nu suntem prea fericiţi că vom înfrunta două echipe, Dnepr şi Pandurii, care ne vor solicita două deplasări lungi. Cred că Fiorentina este favorita numărul 1 la câştigarea grupei", a spus oficialul portughez pentru cotidianul Record.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va evolua în grupa E a Ligii Europa, alături de echipele Fiorentina (Italia), Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina) şi Pacos Ferreira (Portugalia), s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi de la Monaco.

Meciurile din faza grupelor se dispută în perioada 19 septembrie-12 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici