Victor Becali: Chivu nu are de ce să revină în ţară

Impresarul Victor Becali a declarat, vineri, la Sport.ro, că fundaşul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, nu are de ce să revină în România pentru a semna un contract şi că dacă poate să mai joace găseşte oricând "o echipă care dă bani mulţi".

62 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Chivu nu are de ce să revină în ţară

Cristi Chivu (Imagine: Raul Stef / Mediafax Foto)

"Chivu a avut contracte foarte bune, a câştigat şi trofee foarte multe. Dacă se recuperează şi poate să mai joace, Chivu găseşte oricând o echipă care dă bani mulţi. Nu are de ce să revină în ţară. În campionatul nostru dacă vrei să fii pus pe scandal rezişti, iar Chivu nu este genul", a spus Victor Becali.

Potrivit dolce-sport.ro, antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat la Dolce Sport că a încercat să îl convingă pe Chivu să vină la Ploieşti, ca preşedinte, dar fundaşul a refuzat. "Am avut o discuţie cu Chivu, dar nu să vină ca jucător. Nu mai poate. El acum face recuperarea pentru că mai are contract cu Inter până în vară. El voia să se lase din vara trecută, dacă ajungea la o înţelegere cu cei din conducerea lui Inter, dar n-a vrut Mazzari, pentru că se baza pe el. Acum va încerca din nou, dar din ce l-am simţit eu îi va fi foarte greu să revină. Cred că vrea să se lase. El ar vrea sa mai joace, dar nu mai poate. Eu am vrut să vină la mine, să fie preşedinte", a afirmat Contra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici