Victor Becali: Mutu este tare, este obişnuit să aibă probleme

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, că atacantul Adrian Mutu este obişnuit să aibă probleme, dar că acesta este un om puternic şi va avea puterea să revină după suspendarea de nouă luni dictată de Comitetul Olimpic Italian.

17 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Mutu este tare, este obişnuit să aibă probleme

Victor Becali: Mutu este tare, este obişnuit să aibă probleme (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Eu sunt convins că va reveni. Este tare şi el este obişnuit să aibă probleme. Tot timpul când a avut probleme a revenit. Deocamdată este sub contract cu Fiorentina. Cred că va rămâne la Fiorentina, dar e cam devreme să discutăm despre asta", a spus Becali, la Sport.ro.

Victor Becali crede că Adrian Mutu nu va pierde mai mult de trei meciuri din sezonul viitor al campionatului italian. "El pierde două trei meciuri din campionatul Italiei, în cazul în care naţionala Italiei joacă în toamnă. Oricum el nu era la echipa naţională, aşa că nu discutăm despre această problemă. Depinde de prestaţia lui sau de selecţioner dacă va fi mulţumit de el", a completat Becali.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici