Victor Hănescu a fost eliminat în primul tur al turneului de la Wimbledon

Jucătorul Victor Hănescu, locul 104 ATP, a fost învins, luni, cu scorul de 6-7 (5), 6-1, 6-4, 6-3, de cehul Tomas Berdych, locul 6 ATP şi cap de serie numărul 6, în turul întâi al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

100 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu a fost eliminat în primul tur al turneului de la Wimbledon

Victor Hănescu (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Partida a durat aproape trei ore.

Hănescu, singurul român prezent pe tabloul principal de simplu masculin, va primi un cec în valoare de 27.000 de lire sterline pentru evoluţia lui de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici