Victor Hănescu - Leonardo Mayer şi Adrian Ungur - Gael Monfils, în primul tur la US Open

Tenismanul Victor Hănescu îl va întâlni pe argentinianul Leonardo Mayer, iar Adrian Ungur va juca împotriva francezului Gael Monfils, în primul tur de la US Open, conform tragerii la sorţi ce a avut loc joi, informează atpworldtour.com.

93 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu - Leonardo Mayer şi Adrian Ungur - Gael Monfils, în primul tur la US Open

Victor Hănescu - Leonardo Mayer şi Adrian Ungur - Gael Monfils, în primul tur la US Open

Hănescu, locul 54 ATP, şi Mayer, numărul 81 mondial, s-au mai întâlnit o dată, în 2007, în finala turneului challenger de la Graz, meci câştigat de român, cu scorul de 7-6 (4), 6-2.

Ungur, locul 106 ATP, şi Monfils, poziţia 43 în terarhia mondială, nu au mai fost adversari până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici