Victor Hănescu şi Adrian Ungur ar putea reveni în echipa de Cupa Davis

Căpitanul nejucător al echipei României de Cupa Davis, Ciprian Porumb, se va întâlni, la Bucureşti, cu jucătorii Adrian Ungur şi Victor Hănescu, cu care va discuta despre revenirea acestora în lotul tricolor, pentru meciul cu Danemarca, din 1-3 februarie 2013.

228 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu şi Adrian Ungur ar putea reveni în echipa de Cupa Davis

Adrian Ungur (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

Ciprian Porumb, care este şi vicepreşedinte al FRT, se află la Bucureşti, unde împreună cu antrenorul federal coordonator Ovidiu Popescu pregăteşte întâlnirea cu sportivi, părinţi şi antrenori, în cadrul proiectului "Cupa Davis pentru Viitor".

"În cadrul acestei întâlniri, la care vor participa deopotrivă sportivi, părinţi şi antrenori, vor fi discutate aspecte specifice referitoare la eficientizarea activităţii sportivilor aflaţi în atenţia acestui proiect, precum şi identificarea modalităţilor de sprijin adecvate nevoilor sportivilor şi echipelor lor de pregătire, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Ciprian Porumb.

Întâlnirea este programată miercuri (ora 13.00), la Centrul Naţional de Tenis.

De asemenea, Ciprian Porumb se va întâlni la Bucureşti şi cu trei dintre jucătorii români de Cupa Davis aflaţi în aceste zile în Capitală, Adrian Ungur, Victor Hănescu şi Marius Copil. Împreună cu aceştia, căpitanul de Cupă Davis al României va discuta despre meciul cu Danemarca, pe care România îl va găzdui în perioada 1-3 februarie 2013.

În timp ce Marius Copil a făcut parte din echipa României, care a câştigat la Cluj disputa cu Finlanda (3-2) în luna septembrie, Adrian Ungur şi Victor Hănescu s-au retras din lot în semn de protest faţă de îndepărtarea din funcţia de căpitan nejucător a lui Andrei Pavel. Cei doi au fost invitaţi şi la meciurile cu Finlanda, dar au refuzat participarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici