Victor Ponta: Sunt foarte bucuros, aş vrea să merg şi la Londra

Premierul României, Victor Ponta, a declarat, joi seară, după victoria Stelei în faţa formaţiei Chelsea Londra, scor 1-0, că este foarte bucuros şi a precizat că îşi doreşte să meargă şi la Londra, la meciul retur.

176 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta: Sunt foarte bucuros, aş vrea să merg şi la Londra

Victor Ponta: Sunt foarte bucuros, aş vrea să merg şi la Londra

"Sunt foarte bucuros. Felicitări celor de la Steaua. A fost extraordinar. De Chelsea nu ştiu, eu pe Steaua am văzut-o. Aş vrea să merg şi la Londra", a spus Ponta.

Fostul tenisman Ion Ţiriac consideră că este o mare victorie a Stelei: "Sper ca România să-l bată pe Abramovici. E o mare victorie, să sperăm că şi la Londra va fi la fel".

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a mărturisit că dacă ar fi jucat la pariuri s-ar fi îmbogăţit. "Dacă jucam la pariuri mai aveam un hotel acum. Nu am voie să joc, dar dacă jucam mă pricopseam. Mi-a plăcut toată echipa, felicitări tuturor", a precizat Dragomir.

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici