Victoria din meciul cu Andorra, a 287-a pentru naţionala României, a 97-a în deplasare

Reprezentativa României a disputat, vineri, împotriva Andorrei, scor 4-0, meciul 645, obţinând a 287-a victorie, a 97-a în deplasare, informează frf.ro.

135 afișări
Imaginea articolului Victoria din meciul cu Andorra, a 287-a pentru naţionala României, a 97-a în deplasare

Victoria din meciul cu Andorra, a 287-a pentru naţionala României, a 97-a în deplasare (Imaine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, confruntarea de vineri seară a fost a patra cu Andorra, "tricolorii" înregistrând victorii în toate meciurile.

Golul lui Gabriel Torje a fost al zecelea său personal la naţională (al 5-lea în meciuri oficiale) şi, totodată, al 400-lea pentru reprezentativa României în partidele din deplasare.

Alexandru Maxim s-a aflat la al zecelea meci ca "tricolor", iar Vlad Chiricheş a fost pentru a patra oară căpitan.

Cu prilejul acestui meci s-a înregistrat şi un debut, Claudiu Keşeru, care a devenit al 786-lea fotbalist din istoria echipei naţionale. Totodată, orădeanul este al 73-lea care reuşeşte să înscrie la debut (ultimul fusese Gheorghe Grozav, la meciul amical cu Elveţia, la 30 mai 2012).

Reprezentativa României a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), selecţionata Andorrei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Golurile au fost marcate de Keşeru '42, Stancu '53, Torje '63 (penalti) şi C.Lazăr '85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici