VIDEO Coco Vandeweghe a fost protagonista unei scene bizare, de nesportivitate, la un turneu ITF de tenis

  • O scenă bizară a avut loc pe un teren de tenis din Statele Unite.
  • În prim plan a fost jucătoarea din SUA Coco Vandeweghe (160 WTA), fostă număr 9 mondial.
  • Aceasta a avut un comportament nesportiv, în cadrul unui turneu ITF, refuzând să participe la încălzire alături de adversara sa.
7834 afișări
Imaginea articolului VIDEO Coco Vandeweghe a fost protagonista unei scene bizare, de nesportivitate, la un turneu ITF de tenis

După ce a părăsit în primul tur turneul WTA de la San Jose, jucătoarea Coco Vandeweghe participă săptămâna aceasta la turneul ITF Koser Jewelers Tennis Challenge din Landisville, Pennsylvania.

Aceasta a întâlnit-o miercuri, în primul tur, pe Ekaterina Gorgodze, din Georgia, în faţa căreia a şi câştigat primul set, la tiebreak.

În setul al doilea, Vandeweghe a părut să aibă probleme de sănătate, apelând la un time-out medical, la jumătatea setului, pe care în cele din urmă l-a pierdut cu 6-3.

După ce Gorgodze şi-a adjudecat setul, Vandeweghe a cerut un nou time-out medical şi era pe punctul de a se retrage accidentată, înainte ca meciul să fie suspendat din cauza căldurii.

La întoarcere, când temperaturile s-au mai domolit, jucătoarele au fost nevoite, conform regulamentului, să facă din nou încălzire, deşi niciuna dintre ele nu şi-a dorit cu adevărat acest lucru. Gorgodze a fost dispusă să respecte regulile, însă Vandeweghe a refuzat să se ridice din scaunul ei.

Vandeweghe, sfertfinalistă la Wimbledon în 2015 şi 2017 şi semifinalistă la Australian şi US Open, s-a aşezat pe scaun, înainte ca oficialii să fie nevoiţi să o convingă să revină pe teren. Iar când a făcut-o, a dat dovadă de lipsă de entuziasm şi profesionalism.

În timp ce Gorgodze trimitea lovituri către jucătoarea din SUA, aceasta abia dacă a făcut un efort să lovească mingea. Vandeweghe chiar şi-a schimbat racheta în mâna stângă pe tot parcursul schimbului de mingi.

"Coco era pe punctul de a renunţa la meci când oficialii au spus că trebuie să oprească jocul din motive de căldură", a spus comentatorul transmisiunii TV, citat de nine.com.au.

"Este de necrezut. Coco nu vrea să se încălzească. Şi spune că dacă va fi obligată să o facă, atunci nu se va mai mişca, nu va face nimic. Va face doar atât cât trebuie, ca să nu aibă probleme", a mai spus comentatorul.

Arbitrul nu a penalizat-o, iar meciul a fost reluat şi apoi suspendat la scurt timp din cauza ploii.

Vandeweghe a fost salvată în cele din urmă, după ce a avut o prestaţie slabă în setul al treilea, în care adversara sa a făcut un prim break, conducând cu 2-0. O ploaie torenţială s-a abătut asupra zonei, câteva minute mai târziu, meciul fiind amânat pe joi.

Jucătoarea din SUA a avut o perioadă dificilă în circuit în ultimii ani, după ce a fost urmărită de probleme fizice, încă de când a suferit o accidentare la picior, la Wimbledon, în 2018.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici