VIDEO Nadal, salt victorios în piscină după ce l-a înfrânt pe Tsitsipas la Barcelona

  • Rafael Nadal a câştigat pentru a 12-a oară turneul de la Barcelona
  • Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas 6-4, 7-6, 7-5
  • Nadal nu a pierdut niciodată o finală la Barcelona
  • Tenismenul spaniol a sărbătorit victoria cu o petrecere la piscină
353 afișări
Imaginea articolului VIDEO Nadal, salt victorios în piscină după ce l-a înfrânt pe Tsitsipas la Barcelona

Rafael Nadal, salt victorios în piscină

Rafael Nadal a sărbătorit revenirea sa pe locul 2 ATP cu o petrecere la piscină. O şi merita, după finala de aproape 4 ore de la Barcelona.

Spaniolul l-a bătut în trei seturi pe grecul Stefanos Tsitsipas. După meci, Nadal s-a întins pe teren după meci şi simţea nevoia să se răcorească.  

A făcut spectacol la propria sa petrecere, unde a sărit în cap în piscină imediat cum a ajuns. Sora sa, Maria, a postat filmuleţul pe Instagram. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici