VIDEO Nepotul legendarului Muhammad Ali a obţinut prima victorie în boxul profesionist

  • Nico Ali Walsh, nepotul legendarului Muhammad Ali, a obţinut prima victorie în boxul profesionist.
  • Sâmbătă noapte, la Tulsa, Oklahoma, el l-a învins pe Jordan Weeks chiar la debutul în circuit.
651 afișări
Imaginea articolului VIDEO Nepotul legendarului Muhammad Ali a obţinut prima victorie în boxul profesionist

FOTO Nico Ali Welsh/Instagram

Nico Ali Walsh, în vârstă de 21 de ani, a debutat la categoria mijlocie într-o luptă împotriva lui Jordan Weeks.

Arbitrul a oprit lupta chiar în prima repriză după o serie de lovituri dure pe care Walsh le-a aplicat adversarului său.

„Este aşa cum m-am aşteptat”, a spus nepotul lui Muhammad Ali într-un interviu acordat în ring imediat după meci.

Mama lui Ali Walsh este Rasheda, una dintre fiicele lui Muhammad Ali. Walsh este singurul nepot care a vrut să boxeze deşi mama lui nu l-a încurajat. Ea ar fi vrut ca Nico Ali să joace fotbal sau baschet, dar tânărul a ales alt drum.

La amatori, Nico Ali Walsh a avut un parcurs complicat cu victorii şi înfrângeri. Totuşi, palmaresul la amatori nu contează, aşa că pugilistul nu a renunţat la box.

Promotorul luptei de sâmbătă a fost Bob Arum, care l-a promovat şi pe Muhammad Ali pentru prima dată în lupta pentru titlu la categoria grea împotriva lui George Chuvalo in 1966.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici