VIDEO: Suporterii Craiovei au făcut show înaintea derby-ului cu FCSB

  • Universitatea Craiova - FCSB se joacă diseară, de la ora 21:00
  • O victorie i-ar duce pe olteni mai aproape de primul titlu din ultimii 29 de ani
  • Cristiano Bergodi: "Eu nu sunt un magician. Important e să câştigăm"
372 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Suporterii Craiovei au făcut show înaintea derby-ului cu FCSB

Sursa FOTO: Facebook

Oltenia fierbe înaintea derby-ului cu FCSB. Fanii au mers în faţa stadionului "Ion Oblemenco", au aprins torţe şi au cântat. Cu toţii aşteaptă titlul de aproape trei decenii. Craiova n-a mai câştigat cu FCSB de doi ani, dar echipa a arătat excelent de la reluarea sezonului. Cu italianul Bergodi pe bancă, Ştiinţa are patru victorii din patru meciuri. Titlul e la mâna oltenilor, care după derby-ul cu FCSB mai au de jucat cu Botoşani, Astra şi CFR Cluj. 

„Eu nu sunt un magician, dar îmi doresc să câştigăm până la final. Se poate spune că suntem la mâna noastră, dar şi CFR-ul e la mâna lui. Important este să câştigăm. Fără emoţii sau cu emoţii, asta nu înseamnă nimic în fotbal”, spune Cristiano Bergodi - antrenor Universitatea Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici