Viglianti: Am câştigat în faţa unei forţe a Ligii I, dedic victoria noului membru al familiei mele

Fotbalistul echipei Oţelul Galaţi, Gabriel Viglianti, a declarat, după meciul de pe teren propriu cu Steaua, scor 1-0, că adversara învinsă este o forţă a Ligii I şi că îi dedică victoria noului membru al familiei sale, Juliano, născut vineri.

26 afișări
Imaginea articolului Viglianti: Am câştigat în faţa unei forţe a Ligii I, dedic victoria noului membru al familiei mele

Viglianti: Am câştigat în faţa unei forţe a Ligii I, dedic victoria noului membru al familiei mele (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt fericit că am câştigat în faţa unei forţe a campionatului românesc şi dedic această victorie noului membru al familiei mele, Juliano. Soţia mea a născut vineri şi nu am reuşit să văd decât pentru foarte scurt timp copilul", a spus Viglianti, care a precizat că pleacă de la stadion direct la spital.

Cristian Sîrghi, autorul unicului gol al partidei, consideră că Oţelul a avut o evoluţie mai bună decât Steaua. "Sunt fericit că am marcat, însă nu mi-am propus în mod special acest lucru, mă bucură în primul rând victoria echipei mele. Rezultatul reflectă realitatea din teren. Cred că astăzi am fost peste Steaua", a afirmat el.

Căpitanul Sergiu Costin îşi doreşte ca Oţelul să rămână cât mai mult în prima parte a clasamentului Ligii I. "Sunt fericit pentru victorie, mă bucur în primul rând că am reuşit să bucurăm miile de oameni veniţi la stadion. Cred că suntem meritat pe locul pe care suntem şi sper să stăm cât mai mult în partea fruntaşă a clasamentului", a precizat Costin.

Fotbalistul Răzvan Ochiroşii s-a declarat, de asemenea, încântat de victorie: "Sunt fericit pentru victorie, am petrecut cinci ani frumoşi la Steaua, dar acum sunt la Galaţi şi încerc să îmi fac cât mai bine treaba aici. Nu e vorba de nicio revanşă personală, nu am nimic de demonstrat nimănui. Le mulţumesc suporterilor stelişti că nu m-au uitat".

Echipa Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, formaţia Steaua Bucureşti, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici