Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în Liga 1 / Hagi: Obiectivul nostru e să nu retrogradăm

Viitorul a învins CFR Cluj, sâmbătă, în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Gazdele au revenit temporar pe locul şase, care asigură prezenţa în play-off.

662 afișări
Imaginea articolului Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în Liga 1 / Hagi: Obiectivul nostru e să nu retrogradăm

Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în Liga 1 / Hagi: Obiectivul nostru e să nu retrogradăm

Hagi: Obiectivul nostru e să nu retrogradăm

Gică Hagi a recunoscut, după meciul cu CFR Cluj, câştigat cu 1-0, că Viitorul se află pe val, dar "Regele" susţine că are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Despre meciul cu CFR Cluj şi forma bună pe care o traversează Cicâldău: "Trebuia să ne adaptăm foarte mult la adversar. Un adversar puternic, care ştie fotbal. Am jucat mai direct, ne-am adaptat la adversar. Creştem! Formăm un grup bun. Am schimbat poziţia atacanţilor. Mi-a crescut Cicâldău, care joacă incredibil. Am debutat doi jucători astăzi, cu cea mai bună echipă din Liga 1."

Hagi susţine că are ca obiectiv evitarea retrogradării şi promovarea jucătorilor tineri: "Luăm fiecare meci în parte. Obiectivul nostru e să rămânem în prima ligă, să promovăm tineri şi să resuscităm jucători."

"Regele" le e recunoscător veteranilor care au trecut pe la echipă, pentru că au un rol esenţial în dezvoltarea tinerilor din acamedie: "Eric e un decar adevărat, precum Cernat sau Dică. Aceşti jucători ne ajută să creştem tinerii. Le mulţumesc că vin aici."

Viitorul traversează un moment bun, iar următorul meci va fi în compania celor de la Dinamo: "Suntem într-un moment foarte bun. Important e să facem puncte. Ne dorim să câştigăm fiecare meci, asta e mentalitatea noastră. Dan Petrescu e un antrenor mare, profesionist. A trebuit să mă adaptez la stilul lui. Eric a făcut diferenţa cu o execuţie magnifică."

Cu victoria de sâmbătă, Viitorul a urcat pe locul şase, ultimul care asigură prezenţa în play-off. Dinamo joacă duminică la Botoşani, iar în cazul unei victorii va ajunge la 23 de puncte, tot atâtea câte are trupa lui Hagi.

A marcat: Eric 45'

1-0: Eric a trimis în vinclu dintr-o lovitură liberă obţinută de Ţucudean.

Viitorul: Rîmniceanu - Lopez, Ţîru, Hodorogea, Ganea - Cicâldău, Băluţă, Vînă (Kofi 73') - Eric, Ţucudean (V. Ghiţă 81'), Chiţu (De Nooijer 70'). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban (Nistor 65), Djokovic (Moutinho 54) - Peteleu (A. Păun 80), C. Deac, Culio - Balde. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Vînă 54', Rîmniceanu 90' / Deac 9', Vinicius 42', Culio 60', Hoban 61', Arlauskis 90'.

Arbitri: Sebastian Colţescu (centru); Adrian Ghinguleac, Ciprian Danşa (asistenţi); Marian Barbu (rezervă).

Observatori: Adrian Vidan (CCA), Adrian Ionescu (LPF).

Stadion: Central, Ovidiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici