Viitorul Constanţa, în 10 oameni, scoate un egal în deplasare la debutul lui Mircea Rednic pe banca tehnică

  • Meciul a avut nenumărate ocazii de poartă, gazdele ratând cât pentru un întreg retur.
  • Jucătorul eliminat a fost portarul Cojocaru.
  • Căbuz rămâne actorul principal, izbutind să apere alte câteva tentative de gol ale gazdelor.
688 afișări
Imaginea articolului Viitorul Constanţa, în 10 oameni, scoate un egal în deplasare la debutul lui Mircea Rednic pe banca tehnică

Viitorul Constanţa a egalat în meciul cu Chindia. în 10 oameni, scoate un egal în deplasare la Chindia

Viitorul a deschis scorul printr-un şut de la 12 metri al lui Gabi Iancu, aflat la capătul unei faze colective de toată frumuseţea (0-1, min. 14). Meciul a curs fără faze demne de remarcat până în minutul 36, când portarul Cojocaru a fost eliminat, după ce a faultat în afara careului un atacant advers, din postură de ultim apărător.

Căbuz, portarul intrat după eliminarea lui Cojocaru, e eroul primelor minute de după reluarea jocului, reuşind să blocheze 5 ocazii ale gazdelor. Ofensiva Chindiei dă roade în minutul 63. Florea egalează cu o lovitură de cap, fructificând o centrare a lui Neguţ (1-1, min. 63).

Minutul 88 a adus şi cea mai mare ocazie de gol a meciului. Martac a şutat de la 2 metri direct în bară, după ce mingea îi revenise dintr-o respingere nefericită a lui Căbuz.

Meciul s-a încheiat la egalitate, constănţenii obţinând un punct mare care îi menţine pe locul 6 şi la un punct distanţă de Chindia, aflată acum pe 8.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici