Villas-Boas spune că Tottenham încă aşteaptă permisul de muncă pentru Chiricheş

Tehnicianul Andre Villas-Boas a declarat, miercuri, că gruparea Tottenham încă mai aşteaptă permisul de muncă pentru Vlad Chiricheş, subliniind că fundaşul român este frustrat că nu poate juca, informează presa engleză.

102 afișări
Imaginea articolului Villas-Boas spune că Tottenham încă aşteaptă permisul de muncă pentru Chiricheş

Vlad Chiricheş (Imagine: Bogdan Iordache-Mediafax Foto)

"Aşteptăm actele în curând, poate chiar au ajuns astăzi, dar el nu va evolua în Liga Europa. Cred că pentru Bulgaria şi România procesul decurge mai greu, deşi uneori actele se rezolvă mai repede. Deocamdată aşteptăm să ajungă actele şi jucătorul să fie înregistrat. Oricât de ciudat ar părea, aceasta este situaţia. Evident, jucătorul este frustrat că nu poate juca, dar nu putem face nimic", a declarat Villas-Boas.

Chiricheş a fost transferat la Tottenham Hotspur la 30 august.

Tottenham joacă, joi, cu Tromso (Norvegia), în prima etapă a grupei K a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici