Viorel Mazilu: Mai avem nevoie de jucători, vrem să aducem Steaua în primele 10 cluburi din lume

Antrenorul principal al echipei masculine de handbal CSA Steaua Alexandrion Bucureşti, Viorel Mazilu, şi-a propus să aducă gruparea "roş-albastră" între primele zece din lume, subliniind că mai are nevoie de un inter stânga, un pivot şi un apărător central.

182 afișări
Imaginea articolului Viorel Mazilu: Mai avem nevoie de jucători, vrem să aducem Steaua în primele 10 cluburi din lume

Viorel Mazilu: Mai avem nevoie de jucători, vrem să aducem Steaua în primele 10 cluburi din lume (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Nouă jucători au ajuns la Steaua în această vară, portarii Ivan Maţkevici (SKA Minsk) şi Florin Dragomir (Dinamo Bucureşti), extrema stângă Said Ouksir (Istres), interii stânga Andrei Grasu (HCM Minaur Baia Mare) şi Laurenţiu Dinescu (Energia Pandurii Tg. Jiu), coordonatorul de joc Alexandru Dimache (CSM Bucureşti), interul dreapta Mikola Steţiura (HC Motor Zaporozhye), extrema dreaptă Darius Apolzan (Energia Pandurii Tg. Jiu) şi pivotul Martin Johansson (Ştiinţa Bacău).

"Doresc să mai achiziţionez un inter stânga, un pivot şi un apărător central. Îmi propun ca obiectiv să aducem Steaua în primele zece cluburi din lume, mai ales că sunt de 25 de ani aici", a spus Mazilu.

Echipa a efectua un stagiu de pregătire la Snagov sub conducerea tehnică a antrenorilor Viorel Mazilu şi Gabriel Zamrii. La sfârşitul săptămânii trecute, a disputat trei partide amicale, înregistrând două victorii şi o remiză.

CSA Steaua Alexandrion Bucureşti a susţinut, vineri, primul meci amical al verii, la Ploieşti, în compania nou-promovatei CSM, unde s-au impus cu scorul 38-30 (22-11). La 24 de ore de la succesul de la Ploieşti, formaţia bucureşteană a disputat a doua partidă amicală, în faţa unei alte nou-promovate, HC Adrian Petrea. Meciul s-a terminat la egalitate, 29-29. Apoi, Steaua a câştigat, duminică, la Târgu Jiu, împotriva Energiei, reprezentanta României în Cupa EHF, scor 28-26 (19-11).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici