Viorel Moldovan: Eu am drumul meu şi nu mă abat de la el, nu sunt în nicio tabără

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că nu consideră că a trecut în altă tabăra noii conduceri a FRF odată cu acceptarea acestui post şi că nu şi-a trădat foştii colegi din "generaţia de aur".

83 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Eu am drumul meu şi nu mă abat de la el, nu sunt în nicio tabără

Viorel Moldovan (Imagine: Constantin Vladescu / Mediafax Foto)

"Cu Stelea am discutat tot timpul şi voi discuta, a fost selecţionerul echipei de tineret şi e normal. Cunoaşte foarte bine multe aspecte legate de aceşti jucători. Am un raport foarte corect cu el, am respectat tot timpul, dar nu sunt din nicio tabară. Eu am drumul meu şi nu mă abat de la el. Alte lucruri chiar nu mă interesează", a declarat Moldovan.

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordănesccu, a intervenit precizând că şi din punctul său de vedere faptul că a contionuat să muncească la federaţie nu înseamnă că a schimbat tabăra foştilor compopnenţi ai "generaţiei de aur", de care se simte legat sufleteşte. "Aş vrea să înţelegeţi că şi Viorel Moldovan şi eu nu facem parte din nicio tabără. Facem parte doar din tabăra fotbalului. Ne dorim să ajutăm fotbalul, să facem performanţă. Aş vrea să opriţi această campanie. Viorel Moldovan a aceptat acest post pentru a face performanţă. Eu am rămas la federaţie pentru că îmi doresc acelaşi lucru, să ajut, să obţinem performanţă. Personal nu am să mă dezic niciodată de jucătorii din generaţia de aur. Sunt legat sufleteşte, îi respect şi sunt legat pe viaţă de ei. Dar asta nu înseamnă că nu am dreptul să-mi continui munca în slujba fotbalului românesc. Acest subiect este închis pentru mine. Am şi acum relaţii foarte bune cu toţi jucătorii din generaţia de aur, inclusiv cu Prodan. Personal îl admir, îl apreciez, e un om care a făcut enorm pentru fotbalul românesc Sper să se întoarcă cât mai repede în fotbal. Îl asigur de toată admiraţia mea. Eu nu am trădat pe nimeni", a declarat Iordănescu.

De la preluarea conducerii Federaţiei Române de Fotbal, în urma câştigării alegerilor din 5 martie, preşedintele Răzvan Burleanu a intrat în conflict cu fostul căpitan al echipei naţionale Gheorghe Hagi, dar şi cu fostul director sportiv al FRF, Daniel Prodan, care a fost demis. Burleanu şi-a atras antipatia foştilor componenţi ai "generaţiei de aur" şi prin unele declaraţii făcute la adresa lui Gheorghe Popescu, principalul favorit la câştigarea alegerilor din 5 martie, care a fost însă condamnat în "Dosarul transferurilor".

Fostul tehnician al echipei Rapid, Viorel Moldovan, este noul antrenor al selecţionatei de tineret a României, el preluând postul lăsat liber la 18 iunie de Bogdan Stelea, care a plecat la Viitorul Constanţa, club patronat de Gheorghe Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici