Viorel Moldovan: Sper să prind şi aniversarea centenarului la Rapid

Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, la finalul galei organizate cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea clubului, că speră să prindă şi aniversarea centenarului la gruparea giuleşteană.

211 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Sper să prind şi aniversarea centenarului la Rapid

Viorel Moldovan (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Sunt 90 de ani grei, un club cu o istorie enormă în spate. Sper să prind şi cei 100 de ani aici la Rapid. Noi cu băieţii vom sărbători cei 90 de ani prin antrenament. Rapid înseamnă tradiţie şi suporteri minunaţi, e un club minunat care nu are cum să dispară", a spus tehnicianul.

Întrebat ce părere are despre faptul că atacantul său, Daniel Pancu, a afirmat că ar putea ajuta echipa naţională în barajul de calificare la CM 2014 cu Grecia, Viorel Moldovan răspuns: "Dacă Pancu vine şi execută două lovituri libere... mai ales când ai în faţă o apărare poziţionată şi grea de destabilizat cum este cea a Greciei, poţi să o faci prin fazele fixe. Deci, ceea ce a arătat Pancu la aceste faze fixe îl impune".

Mijlocaşul Valentin Negru a declarat, vineri, că de-a lungul timpului sportivii clubului Rapid au făcut "istorie pentru România" şi pentru acest lucru merită respectul tuturor. "Acest club nu merită să fie în situaţia în care este acum. Şi nu mă refer doar la fotbal. Clubul Rapid a făcut istorie pentru România şi sper să continue să facă acest lucru. Aceşti oameni care au fost premiaţi azi aici au făcut foarte mult pentru Rapid şi merită respectul nostru", a menţionat Negru.

Fostul fotbalist Ioan Goanţă, premiat în cadrul galei aniversare, a afirmat că îşi doreşte ca Rapid să promoveze în Liga I la finalul actualului sezon. "Sunt foarte bucuros că am participat la sărbătoarea clubului, sper să prindem şi aniversarea de 100 de ani. Acum îmi doresc cel mai mult ca echipa să promoveze şi cred eu că este pe drumul cel bun", a precizat Goanţă.

Foşti şi actuali sportivi ai clubului Rapid au sărbătorit, vineri, alături de suporteri, 90 de ani de existenţă a grupării giuleştene. Clubul Sportiv şi FC Rapid au oferit cupe, diplome şi plachete aniversare unui număr de aproximativ 70 de foşti şi actuali sportivi. Printre aceştia s-au aflat Gabriela Szabo, Violeta Beclea, Vali Ionescu Caciureac, Marian Oprea (atletism), Alina Dobrin, Elena Moise (handbal), Nicu Vlad, Pavel Rugea (haltere), Victor Bulancea, Vasile Predulea, Gheorghe Dumitru (baschet), Augustin Paul (judo), Necula Răducanu, Teofil Codreanu şi Ioan Goanţă (fotbal).

La eveniment au mai participat ca invitaţi jucătorii, antrenorii şi conducerea FC Rapid, şi preşedinţii cluburilor sportive Dinamo şi Steaua, Elisabeta Lipă, respectiv George Boroi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici