Vitali Klitschko l-a învins pe Cristobal Arreola

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko l-a învins, sâmbătă, la Los Angeles, pe sportivul mexicano-american Cristobal Arreola, şi a reuşit astfel să păstreze centura WBC la categoria grea.

26 afișări
Imaginea articolului Vitali Klitschko l-a învins pe Cristobal Arreola

Vitali Klitschko l-a învins pe Cristobal Arreola (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Klitschko s-a impus în faţa lui Arreola, aflat la prima înfrângere din carieră, după zece reprize ale unui meci ce era programat să aibă 12 runde, adversarul său abandonând.

Ucraineanul în vârstă de 38 de ani a dominat meciul cu adversarul său mai scund cu 10 centimetri decât el şi cu zece ani mai tânăr, antrenorul lui Arreola văzându-se nevoit să arunce prosopul înainte de runda a 11-a.

"Ştiam că l-am rănit, i-am dat multe lovituri", a declarat Klitschko.

Klitschko şi-a apărat, sâmbătă, pentru a doua oară centura WBC, recâştigată de el în octombrie 2008 în faţa nigerianului Samuel Peter.

Pugilistul ucrainean şi-a mai apărat cu succes titlul în luna martie, într-un meci cu Juan Carlos Gomez, din Cuba.

Arreola, care nu mai boxase pentru titlul mondial, are în palmares 27 de victorii şi, de sâmbătă, o înfrângere, toate la categoria grea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici