Voleibalista Iuliana Nucu în spital, după ce a fost lovită de o maşină la Horezu

Mangerul echipei Dinamo Bucureşti, Marian Ştefan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că voleibalista Iuliana Nucu este în afara oricărui pericol şi va rămâne aproximativ trei săptămâni în spital, după ce a fost lovită de o maşină la Horezu.

855 afișări
Imaginea articolului Voleibalista Iuliana Nucu în spital, după ce a fost lovită de o maşină la Horezu

Voleibalista Iuliana Nucu în spital, după ce a fost lovită de o maşină la Horezu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Fosta internaţională Iuliana Nucu (32 de ani) a trecut prin momente cumplite în urmă cu patru zile, pe când se afla în vacanţă, la Horezu. Ea a fost lovită de o maşină şi a suferit o intervenţie chirugicală la gamba piciorului drept, la Spitalul Colentina din Bucureşti. "Se afla la Horezu, a oprit să cumpere suveniruri, pe care le punea în maşină. Ploua, avea portiera deschisă, iar o altă maşină a lovit-o la nivelul picioarelor, afectându-i piciorul drept, la care a suferit o ruptură musculară. Am avut grijă de ea, a venit la Bucureşti, unde a şi fost operată. Nu are rupturi interne sau osoase, ci muşchiul de la gambă rupt. Medicii au spus că are nevoie de trei săptămâni de spitalizare, dar nu se pune problema să-şi încheie cariera. A jucat la noi, sigur că avem grijă de ea", a spus managerul echipei Dinamo Bucureşti, Marian Ştefan.

Iuliana Nucu are 32 de ani şi joacă pe postul de centru. În carieră a evoluat la echipele italiene Asystel Novara, Sassuolo Volley, Urbino Volley, Foppapedretti Bergamo, iar în ţară la Farul Constanţa, CSU Metal Galaţi şi Dinamo Bucureşti, la ultima chiar în returul sezonului 2012-2013.

Presa italiană din aceste zile a relatat că ar urma să semneze un contract cu nou-promovata Agil Novara, chiar primul său club la care a evoluat în "Cizmă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici